Serveis professionals /Servicios profesionales

Necessiteu algú que us dissenyi una campanya, us organitzi una roda de premsa, us faci una formació sobre temes relacionats amb comunicació i/o gènere? Contacteu-me, estudiarem les vostres necessitats i objectius i segur que arribem a un acord. Aquests són alguns dels meus serveis / ¿Necesitáis alguien que os diseñe una campaña, os organice una rueda de prensa, u os imparta una formación sobre temas relacionados con comunicación y/o género? Contactadme, estudiaremos vuestras necesidades y objetivos y seguro que llegamos a un acuerdo. Éstos son algunos de mis servicios:

 • Disseny i producció de campanyes de comunicació: Notes, comunicats i dossiers de premsa. Gestió de la comunicació interna i externa, dinamització de xarxes socials 2.0. Clipping de mitjans. Manteniment de pàgines web. Estratègies de comunicació a curt, mig i llarg plaç. Organització de campanyes de comunicació en contextos d’urgència i crisi./ Diseño y producción de campañas de comunicación: Notas, comunicados y dossieres de prensa. Gestión de la comunicación interna y externa, dinamización de redes sociales 2.0. Clipping de medios. Mantenimiento de páginas web. Estrategias de comunicación a corto, medio y largo plazo. Organización de campañas de comunicación en contextos de urgencia y crisis.
 • Organització d’esdeveniments de petit, mig i gran format. Rodes de premsa, taules rodones, actes institucionals, festivals, concerts… Convocatòria a mitjans (agenda de contactes personalitzada) ; organització i producció d’esdeveniments multiformat (agenda de contactes propis d’empreses de càtering, so, disseny gràfic, cartelleria, merchandising); producció i regidoria de festivals i concerts (contactes propis de grups musicals, animació i dinamització teatral, muntatge i desmuntatge). /  Organización de eventos de pequeño, medio y gran formato. Ruedas de prensa, mesas redondas, actos institucionales, festivales, conciertos … Convocatoria a medios (agenda de contactos personalizada); organización y producción de eventos multiformato (agenda de contactos propios de empresas de catering, sonido, diseño gráfico, cartelería, merchandising); producción y regiduría de festivales y conciertos (contactos propios de grupos musicales, animación y dinamización teatral, montaje y desmontaje).
 • Edició i correcció de publicacions (de temàtica general o especialitzada en gènere i comunicació, salut i drets sexuals i reproductius, etc.)/    Edición y corrección de publicaciones (de temática general o especializada en comunicación y género, salud y derechos sexuales y reproductivos, etc.)
 • Formacions, tallers i ponències sobre diversos temes (us resumeixo alguns)/ Formaciones, talleres y ponencias sobre diversos temas (os detallo algunos):
 • Comunicació per a organitzacions en l’era 2.0: planificació i recursos; comunicació interna i externa ( 1 i 2.0); comunicació en contextos de crisi i urgència; avaluació i seguiment. / Comunicación para organizaciones en la era 2.0: planificación y recursos; comunicación interna y externa ( 1 y 2.0); comunicación en contextos de crisis y urgencia; evaluación y seguimiento.
 • Dones, migrades i del Sud als mitjans de comunicació: introducció a la informació amb perspectiva de gènere, classe i ètnia./ Mujeres, migradas y del Sur en los medios de comunicación: introducción a la información con perspectiva de género, clase y etnia.
 • Dones i homes als mass media: representació de gènere als mitjans de comunicació. / Mujeres y hombres en los mass media: representación de género en los medios de comunicación.
 • Una mirada feminista a les crisis: com les reformes i retallades pressupostàries impacten en la vida de les dones./ Una mirada feminista a las crisis: como las reformas y recortes presupuestarios impactan en la vida de las mujeres.
 • Dret al propi cos: introducció als drets sexuals i reproductius des de la perspectiva dels drets humans. Recorregut per la situació de la salut i drets sexuals i reproductius al món i l’Estat espanyol durant els darrers 30 anys./ Derecho a decidir: introducción a los derechos sexuales y reproductivos desde la perspectiva de los derechos humanos. Recorrido por la situación de la salud y derechos sexuales y reproductivos en el mundo y el Estado español durante los últimos 30 años.
 • Del sufragisme a la teoria queer: Història i genealogia del moviment feminista i pels drets de les dones./ Del sufragismo a la teoría queer: Historia y genealogía del movimiento feminista y los derechos de las mujeres.
 • “La meva mare no treballa”: Introducció a l’economia feminista: treball assalariat verus treball domèstic, reproductiu i de cura; moviments pel reconeixement del treball no assalariat; impacte de la divisió sexual del treball a la organització del mercat de treball, sistema de pensions i fiscalitat; ecofeminisme;  propostes de transformació de l’economia des del feminisme. / “Mi madre no trabaja”: Introducción a la economía feminista: trabajo asalariado verus trabajo doméstico, reproductivo y de cuidados; movimientos por el reconocimiento del trabajo no asalariado; impacto de la división sexual del trabajo en la organización del mercado de trabajo, sistema de pensiones y fiscalidad; ecofeminismo; propuestas de transformación de la economía desde el feminismo.
 • Feminització de la pobresa: evolució del concepte de pobresa i desenvolupament des de la perspectiva de gènere. / Feminización de la pobreza: evolución del concepto de pobreza y desarrollo desde la perspectiva de género.
Anuncis

2 respostes a Serveis professionals /Servicios profesionales

 1. Ma. Jose ha dit:

  Buenas Tardes Joanna

  Guernica nos ha enviado el email donde impartes

  • Ma. Jose ha dit:

   el taller de comunicacion y estamos interesadas en recibir mas informacion sobre el mismo

   te facilto mis datos para contacta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s