Organització i producció d’esdeveniments/ Organización y producción de eventos

Una de les tasques fonamentals en la gestió de comunicació d’entitats és l’organització i producció d’esdeveniments de tot tipus: rodes de premsa, taules rodones, festivals, entregues de premis… Com a professional de la comunicació i persona implicada al món associatiu tinc una llarga trajectòria en aquest àmbit.  A continuació podeu veure alguns dels esdeveniments que he organitzat i produït al llarg dels darrers anys.

Una de las tareas fundamentales en la gestión de comunicación de entidades es la organización y producción de eventos de todo tipo: ruedas de prensa, mesas redondas, festivales, entregas de premios … Como profesional de la comunicación y persona implicada en el mundo asociativo tengo una larga trayectoria en este ámbito. A continuación podéis ver algunos de los eventos que he organizado y producido en los últimos años.

  • 1 de desembre de 2011, Dia Mundial de Lluita contra la sida. Organització dels Punts informatius sobre VIH/sida del Comitè 1r de Desembre-Plataforma Unitària d’ONG sida de Catalunya  arreu del territori català i a Barcelona. / 1 de diciembre de 2011, Día Mundial de Lucha contra el sida. Organización de los Puntos informativos sobre VIH / sida del Comité 1 º de Diciembre-Plataforma Unitaria de ONG SIDA de Cataluña por todo el territorio catalán y en Barcelona.
  •  1 de desembre de 2011, 2ª Nit Vermella contra l’estigma i la discriminació de les persones que viuen amb VIH/sida, Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia. Actuacions de Cia. Human Trash (de extraños cabarets)Marta Monaj i Albert Boira, monologuistes; la Coral Barcelona Rainbow Singers; el compositor Víctor Naranjo i els grup Barbazul i Sherpah. Producció, regidoria i comunicació de l’esdeveniment. Més informació al dossier de premsa. / 1 de diciembre de 2011, 2 ª Noche Roja contra el estigma y la discriminación de las personas que viven con VIH / sida, Centro Artesano Tradicionàrius de Gràcia. Actuaciones de Cía. Human Trash (de extraños cabarets). Marta Monaj y Albert Boira, monologuistas, la Coral Barcelona Rainbow Singers; el compositor Víctor Naranjo y los grupo Barbazul y Sherpah. Producción, concejalía y comunicación del evento. Más información en el dossier de prensa.
  • 30 de novembre de 2011, 19h. Auditori de l’Edifici del Vagó (C/Urgell, 187): Taula rodona ‘30 anys convivint amb el VIH’. Podeu consultar el dossier de premsa en català Repàs de les tres dècades d’abordatge del VIH/sida amb participació de Josep M. Gatell, director del Servei de Malalties Infeccioses i Sida de l’Hospital Clínic de Barcelona; Jordi Casabona, president de la Fundació Sida i Societat i director del Centre d’Estudis Epidemiològics sobre les ITV/HIV/SIDA de Catalunya (CEEISCAT); Montserrat Pineda, presidenta del Comitè 1r de Desembre, i Jesús Generelo, coordinador de l’ Àrea d’ Educació de la Federació Espanyola de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals (FELGTB). / 30 de noviembre de 2011, 19h. Auditorio del Edificio del Vagón (C / Urgell, 187): Mesa redonda ’30 años conviviendo con el VIH ‘. Podéis consultar el dossier de prensa en catalán y castellano. Repaso de las tres décadas de abordaje del VIH / sida con participación de Josep M. Gatell, director del Servicio de Enfermedades Infecciosas y Sida del Hospital Clínic de Barcelona, Jordi Casabona, presidente de la Fundación Sida y Sociedad y director del Centro de Estudios Epidemiológicos sobre las ITV / VIH / SIDA de Cataluña (CEEISCAT); Montserrat Pineda, presidenta del Comité 1 º de Diciembre, y Jesús Generelo, coordinador del Área de Educación de la Federación Española de Lesbianas, Gays, Transexuales y Bisexuales (FELGTB). Podéis consultar el dossier de prensa en castellano.
  • Organització, disseny i producció de l’acte de cel.lebració del 10è Aniversari de Canalsolidari.org, página web sobre cooperació, solidaritat i inclusió social, Centre Cívic La Casa Encendida, Madrid, 30 de juny  2010. Coordinació de les actuacions, servei de càtering i llista de Spotify col·laborativa de cançons triades per més de 150 persones convidades a la festa. Podeu veure les fotografies de l’esdeveniment aquí./ Organización, diseño y producción del acto de celebración del 10 º Aniversario de Canalsolidari.org, página web sobre cooperación, solidaridad e inclusión social, Centro Cívico La Casa Encendida, Madrid, 30 de junio 2010. Coordinación de las actuaciones, servicio de catering y lista de Spotify colaborativa de canciones elegidas por más de 150 personas invitadas a la fiesta.

  • Coordinació, producció i regidoria de l’esdeveniment de presentació del número 101 del Periòdic Diagonal, 5 de maig de 2009, Sala Heineken, Madrid. Concert dels grups Pellizco, El Sombrero del Abuelo, Fritanga y Mentenguerra. Aquí podeu veure el cartell del concert./ Coordinación, producción y regiduría del evento de presentación del número 101 del Periódico Diagonal, 5 de mayo de 2009, Sala Heineken, Madrid. Concierto de los grupos Pellizco, El Sombrero del Abuelo, Fritanga y Mentenguerra. Aquí podéis ver el cartel del concierto.

  • Organització de les activitats del 20è Aniversari de la Federación de Mujeres Progresistas: Jornada sobre Igualtat al Senat amb la participació de la Vicepresidència del Govern, la Secretaria d’Estat de Cooperació i l’ Instituto de la Mujer, 30 de maig de 2007; Xª Edició del Premi Mujeres Progresistas, lliurat al President del Govern, Jose Luis Rodríguez Zapatero, entre altres personalitats, a la seu del Principat d’ Astúries a Madrid, 30 de juny de 2007. /Organización de las actividades del 20 º Aniversario de la Federación de Mujeres Progresistas: Jornada sobre Igualdad en el Senado con la participación de la Vicepresidencia del Gobierno, la Secretaría de Estado de Cooperación y el Instituto de la Mujer, 30 de mayo de 2007; X ª Edición del Premio Mujeres Progresistas, entregado al Presidente del Gobierno, Jose Luis Rodríguez Zapatero, entre otras personalidades, en la sede del Principado de Asturias en Madrid, 30 de junio de 2007.

  • Organització de les presentacions de l’Informe d’Estat de Població Mundial 2005 i 2006 del Fons de Població de Nacions Unides -UNFPA- per a la Federació de Planificació Familiar Estatal./ Organización de las presentaciones del Informe de Estado de Población Mundial 2005 y 2006 del Fondo de Población de Naciones Unidas-UNFPA-para la Federación de Planificación Familiar Estatal.

  • Acte públic de la Plataforma Sida i Desenvolupament en el Congrés dels Diputats amb motiu del Dia Internacional de Lluita contra el VIH-Sida, 1 de desembre de 2006. / Acto público de la Plataforma Sida y Desarrollo en el Congreso de los Diputados con motivo del Día Internacional de Lucha contra el VIH-Sida, 1 de diciembre de 2006.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s