Formació

Formació acadèmica

2008

Instituto Oficial de Radiotelevisión, Instituto de la Mujer.

 • Títol d’experta en Gènere i Comunicació. (300 hores)./ Curso de experta en Género y Comunicación (300 horas).

 

2005

Universitat Autònoma de Barcelona

 • Postgrau sobre Gènere i Polítiques d’igualtat, a càrrec del Departament de Filosofia del Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Centre de Dones Francesca Bonnemaison. Qualificació d’excel·lent recollida en la carta de recomanació d’Encarna Bodelón, catedràtica de Filosofia del Dret de la UAB i coordinadora del postgrau.  / Postgrado sobre Género y Políticas de igualdad, a cargo del Departamento de Filosofía del Derecho de la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB) y el Centro de Mujeres Francesca Bonnemaison. Calificación de excelente recogida en la carta de recomendación de Encarna Bodelón, catedrática de Filosofía del Derecho de la UAB y coordinadora del postgrado.

2003

 • Llicenciatura de periodisme, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Qualificació notable./ Licenciatura de periodismo, Universidad Autónoma de Barcelona (UAB). Calificación notable.

Formació Complementària en gènere, comunicació i incidència política

2012

 • Jornades ‘Vides vivibles en un món limitat. Sinèrgies i alternatives feministes i ecologistes’. , Espai Jove la Fontana, 26 i 27 d’octubre de 2012./ Jornadas ‘Vidas vivibles en un mundo limitado. Sinergias y alternativas feministas y ecologistas ‘.
 • Jornada sobre Dret i Trata de Dones, Associació Dones Juristes, Pati Llimona, 26 d’octubre de 2012./
  Jornada sobre Derecho y Trata de Mujeres,
 • Curs ‘Com sortir-nos col·lectivament de la crisi. Economia amb Perspectiva de Gènere’. 11, 18 i 25 d’octubre de 2012, Centre d’Informació i Recursos per a Dones de l’Ajuntament de Barcelona./
  Curso ‘Cómo salir colectivamente de la crisis. Economía con Perspectiva de Género’
 • Curs de Community Manager, 30 i 31 de març i 1 d’abril de 2012. Associació Conservas.

2011

 • Curs “Crisi económica: anàlisi i alternatives des de l’enfocament de gènere”. Universitat d’ Estiu del País Basc, Donosti, 29 i 30 de juny de 2011./ Curso “Crisis económica: análisis y alternativas desde el enfoque de género”. Universidad de Verano del País Vasco, San Sebastián, 29 y 30 de junio de 2011.
 • Seminari “Ciutadanes globals transformant fronteres: procesos migratoris, drets, reivindicacions i perspectives”, 17 i 18 de maig de 2011, organitzat per la Fundació Indera./ Seminario “Ciudadanas globales transformando fronteras: procesos migratorios, derechos, reivindicaciones y perspectivas”, 17 y 18 de mayo de 2011, organizado por la Fundación Indera.
 • Seminari “Incidència política amb perspectiva de gènere”, organitzat per l’entitat REDS, Col.legi de Periodistes de Barcelona, 3 i 10 de maig de 2011./ Seminario “Incidencia política con perspectiva de género”, organizado por la entidad REDS, Colegio de Periodistas de Barcelona, 3 y 10 de mayo de 2011.

2009

 • Jornades de la Coordinadora Estatal d’Organitzacions Feministes “Granada, 30 anys després”. Granada, 6 al 9 de desembre de 2009./ Jornadas de la Coordinadora Estatal de Organizaciones Feministas “Granada, 30 años después”. Granada, 6 al 9 de diciembre de 2009.
 • Seminari sobre Gènere i Educació per al Desenvolupament, organitzat per ACSUR i Hegoa, Assemblea Feminista de Madrid, 11 al 14 d’octubre de 2009./ Seminario sobre Género y Educación para el Desarrollo, organizado por ACSUR y Hegoa, Asamblea Feminista de Madrid, 11 al 14 de octubre de 2009.

2008

 • Congrés Mundos de Mujeres, 4 al 8 de juliol de 2008, Palacio de Congresos, Madrid./ Congreso Mundos de Mujeres, 4 al 8 de julio de 2008, Palacio de Congresos, Madrid.

2007

 • Congrés sobre Televisió i polítiques d’igualtat, Instituto de la Mujer, novembre 2007./ Congreso sobre Televisión y políticas de igualdad, Instituto de la Mujer, noviembre 2007.
 • Jornada “El repte dels mitjans de comunicació i la Llei d’Igualtat”, organitzada per l’Institut Oficial de Radiotelevisió Espanyola i l’Institut de la Dona. 20 de juny de 2007./Jornada “El reto de los medios de comunicación y la Ley de Igualdad”, organizada por el Instituto Oficial de Radiotelevisión Española y el Instituto de la Mujer. 20 de junio de 2007

2006

 • Jornada sobre VIH/Sida i Violència de Gènere organitzada per Creación Positiva. 28 de novembre de 2006, Instituto de la Mujer, Madrid. /Jornada sobre VIH / Sida y Violencia de Género organizada por Creación Positiva. 28 de noviembre de 2006, Instituto de la Mujer, Madrid
  2011-2002

2011-2002

 • Més de 500 hores d’assistència a seminaris, cursos i jornades sobre gènere i temàtiques variades: anàlisi i alternatives a la crisi amb perspectiva de gènere; treball remunerat, domèstic, reproductiu i de cura; prostitució i indústria del sexe; comunicació; presons i exclusió social; migració, asil i refugi; conflictes armats, cultura de pau i gestió de conflictes. / Más de 500 horas de asistencia a seminarios, cursos y jornadas sobre género y temáticas variadas: análisis y alternativas a la crisis con perspectiva de género, trabajo remunerado, doméstico, reproductivo y de cuidado; prostitución e industria del sexo; comunicación; prisiones y exclusión social; migración, asilo y refugio; conflictos armados, cultura de paz y gestión de conflictos.

Informàtica

 • Domini complet de l’entorn Office (Word, Excel, Access, Power Point) i Open Office. Domini gestor de continguts web WordPress, Ecrire, Joomla, Tumblr. Domini de Quarkexpress./ Dominio completo del entorno Office (Word, Excel, Access, Power Point) y Open Office. Dominio gestor de contenidos web WordPress, ECRI, Joomla, Tumblr. Dominio de Quarkexpress.

Altres

 • Català i castellà nivell alt, anglès nivell mig./ Catalán y castellano nivel alto, inglés nivel medio.
 • Domini de mecanografia ( diploma 300 pulsacions. Escola Meytaqui).
 • Permís de conduir B i disponibilitat per viatjar./ Permiso de conducir B y disponibilidad para viajar.
 • Experiència en formulació, execució i justificació de projectes d’associacions./ Experiencia en formulación, ejecución y justificación de proyectos de asociaciones.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s